Muhammad Al Fateh


birth note - 2.93kg

thank you to Ingrid and others.
Fatih: Thank you Ingrid...

Tengah tunggu ummi.
Fatih: saya lapar...

fatih: saya anak abah and ummi.


soon after born.
fatih: Assalamualaikum semua.... Nama saya Muhammad Al Fatih


Ummi masuk hospital dalam pukul satu. fatih lahir jam 8.21 malam.
Ahlan wa sahlan...

10 comments:

MusafiR said...

Mabruk. Tahniah, Aznan sekeluarga.
Moga menjadi mujahid yg hebat, insyaAllah..


Welcome to the world, Muhammad al-Fatih.

ihsan_huhu said...

fuih siap ade blog utk anak ko dh

Fatih said...

Abah Fatih: Jazakallah syah... *ihsan nanti anak dia mesti siap ada twitter... :-p

Asparagus said...

nama anak sedara saye muhammad al-fateh..bapak dia ade fotopages ntuk anaknye..
daddy excitement hormone i guess? papepon, tahniah atas kelahiran. (^_^)

Anonymous said...

"selamat datang kepada adik Fatih yang telah dibuli sejak dalam perut lagi...nnt kita jumpa lah ek." (kakak Nasihah)

tahniah kepada Akhi aznan dan shila, atas kehadiran baby fatih, moga kurnia Allah ni menjadi bekal sepanjang perjalanan.

Abu dan Ummu Nasihah

Fatih said...

Assalamualaikum asparagus... ada website dia tak... anyway terima kasih...
Assalmualaikum nasihah... jumpa dah kita ya... kalau tak asyik dengar suara je... (macam cakap kat phone pulak... :-p)

Anonymous said...

salam taniah shila dpt gak ak anak buah boy lg..hehehe apa2 pun d jadi ibu dah ak x lg heheh k t.care kasi kiss kat anak ko utk ak comel...

Anonymous said...

Alhamdulillah..tahniah..

nkecik said...

congrats nan.kemsalam wife n baby ko

Fatih said...

nkecik* waalaikumsalam... tq2... bila nak jumpa fatih

Copyright 2009 Fatih. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy | Distributed by Blogger Template Place