Day 1



Assalamualaikum semua....

What a nice happy day....

arinie fatih terima ramai tetamu... beshnyer...

apakata kita tengok siapa yang datang arinie....

waktu melawat mula jam 1. Abah, atok ngan nenek datang. abah balik pukul 10 tadi nak amik atuk ngan nenek. lamanya abah balik amik nenek...

Kebetulan lepas je abah sampai atuk ohm ngan nenek habsah pun sampai sekali....





Fatih: errrr... atuk ohm, I no speak english. You speak Melayu boleh... My abah and Ummi teach no lagi....


Fatih: Wahhhh... Paman alif ngan uncle acap datang... uncle acap pegang2 fatih nie bila lagi nak pegang sendiri punya... fatih doakan segoga uncle cepat2 sikit ehem2...


Fatih: Nenek habsah, tolong fatih... I no english speak...
Atuk ohm: Tak apa, sikit2 saya cakap boleh.
Abah fatih: Abislaaaaa....

Fatih: Uncle nie hensem la... main badminton lagi tak...? eh.. jumpa fatih tak introducekan diri pun... nanti datang jangan lupa bagi autograph kat fatih ya...


Fatih: abah jangan la geletek2... eh... eh... salah orang la... hi uncle... errr... nak no chihah boleh...
Abah Fatih: Fatih..... ehem2...
Fatih: eh... tu abah... hehehe... OOOoooo... nie la chihah ya... asyik dengar suara je arinie kita bertemu jua akhirnya... Eh, Hi untie... uncle tak nak bagi la no chihah... mintak ngan untie boleh?




Fatih: Assalamualaikum uncle zul ngan auntie syima... eh... ada orang lain la kat sini... bila nak keluar nie... hehe... fatih bakal dapat kawan baru lagi... Assalamualaikum baby...



Fatih: Wahhhhh.... ramainya rombongan auntie Aisyah... Kuih karipap tak ada ke :-p...
Hi semua auntie... errr... Assalamualaikum auntie Zana, auntie zarah, auntie Ana. eh, abang lukman pun ada... jom main bola nak... :-)


Fatih: penatnya.... abis dah tetamu hari pertama Fatih.
terima kasih semua...



Abah fatih: Terima kasih semua yang sudi datang. (baru lepas balik kerja). fatih nak tido dah nie...


Sekian cerita bergambar Day 1 Fatih.
visiting hours besok sama macam arinie. malam esok pun ayah fatih kerja...
untuk yang sedang berexam kami doakan semoga berjaya...
Fatih menunngu untuk jumpa semua...
Yang di malaysia nanti dah balik rumah kita ym ok.

Abah Fatih
11.58 malam
ketemu esok

4 comments:

AmmarTermizi said...

wah..menarik2..tahniah pakcik aznan..lps exam nnti sy jumpa baby fatih ya..take care

Fatih said...

babah fatih: fatih suruh buat exam baik2... banyakkan doa dan ingat Allah selalu... good luck...

aiN FiLZa said...

congratz ya..(^_^)

Fatih said...

ain filza* tq2... bila nak mai sini jumpa fatih?

Copyright 2009 Fatih. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy | Distributed by Blogger Template Place